KUR BEHANDLING

FOR AT GIVE DIT HÅR MERE VOLUME

BOTOX TIL HÅRET

Grundet den unikke og avancerede formel, som kombinerer amber olie, keratin og hyaluronsyre, giver det øget volumen, regenererer hårfibrene fra kemiske hårprocesser, brugen af hårtørrer, glattejern eller saltvand.

Det er en speciel hårkur velegnet til personer med meget behandlet, fint eller svagt hår.

Behandlingen inkluder hårstyling.

Fordelene ved Lifting hårkur:

FÅR DIN TYKKELSE TILBAGE I HÅRET

HÅR LIFTING

Behandlings bruges til strækningen eller udglatning af hårsækken, der favoriserer foryngelsen af ​​håret. Lifting hårkur øger tykkelsen, hydreringen og fleksibiliteten, hvilket gradvist genvinder den korrekte form af hårfibrene.

Hvad er hår lifting?

Den fungerer som en anti-aging og antioxidantbehandling, både for at forynge ældet, mat, dehydreret hår med ernæringsmæssige mangler. Derudover giver lifting hårkur en effekt som forhindrer, at håret bliver krøllet på grund af den unikke og hurtige strækning af hver af fibrene.

FOR AT FJERNE FRIZZ FRA DIT HÅR

KERATINBEHANDLING

HURTIG reparationsbehandling, baseret på kombinationen af ​​naturlig keratin og pro-vitamin B-5, der giver liv, blødhed og fugt til dit hår. Behandlingen er primær til personer med tørt eller krøllet hår, på grund af anti-frizz funktionen. Behandlingen inkluder hårstyling. Fås i normal eller koncentreret version.

FOR AT FORSTÆRKE
DIT HÅR

NIO PROTECT HÅRKUR

Er en specifik behandling for meget beskadiget hår på grund af tekniske særlige behandlinger, specielt velegnet til afbleget hår. Blandingen er baseret på aminosyrer og niosomer og dens formel er endvidere beriget med vegetabilske proteiner. Denne blanding trænger ind i hovedbunden, styrker den indefra og skaber på samme tid et beskyttende lag, der styrker, beskytter og smører dit hår. Således reparerer den hårstrukturen, afbalancerer dets elasticitet og forhindrer brud efter hver tekniske behandling. Behandlingen inkluder hårstyling.
da_DKDanish