KERATIN BENHANDLINGER

ØKOLOGISK KERATIN BEHANDLING

Keratin er det protein, som dit hår primært består af fra naturens side. Keratin behandling virker på det dybeste niveau af hårstrukturen ved at modificere og reorganisere proteinbindinger, det styrker dit hår med et ekstra lag keratin og får det til at se flattere, sundere og stærkere ud.

Det genererer nye proteinbindinger i håret med glattejernets termiske og fysiske effekt.
Dette glattejern er en termodynamisk behandling, der ikke beskadiger eller bryder hårfibrenes struktur, men i stedet former og nærer dem. Formuleret med en unik blanding af organisk keratin og hyaluronsyre, giver det håret fugt, fleksibilitet, let styling og en fantastisk naturlig glans, samt en midlertidig glatning, som fjerner uønsket volumen.

KERATIN GLATTE BEHANDLING

En keratin glattebehandling er en måde at få dit hår til at blive sundere, stærkere og glattere, hvilket især kan være en stor hjælp til dig med mange krøller. Dette glattejern er en termodynamisk behandling, der ikke skader eller bryder hårfibrenes struktur, men derimod former og nærer dem. MILANO Cosmetics Keratin er en kombination af organisk keratin og hyluronsyre der sikrer den glattende effekt, og trænger dybt ind i kernen af håret, det giver håret fugt, fleksibilitet, let styling og en fantastisk naturlig glans, udover midlertidig glatning, fjerner også uønsket volumen.
Keratin glattebehandlingstjenesteren er kåret som favorit udjævningsbehandling igen og igen.

KERATINBEHANDLING & BEACH KRØLLERE

Det perfekt strandhår hele sommeren

Det er styling og finish spray. Produktet definerer hårets naturlige bølger og skaber naturlig krøllet effekt til håret, hårbølgefrisuren ligner en naturlig frisure. Beach krøller giv dig et strandlook som varer hele sommeren. Det er ikke kun en frisure, men det er semi-permanent.
Indeholder ceramid og keratin, der genopbygger, styrker og beskytter håret.

Hvordan bruger du produktet

Spray en moderat mængde af produktet for at forstærke hårets naturlige bølger. For en strandeffekt, spray mere, indtil du får et let tørt udseende.

da_DKDanish